Zapewniamy na miły wieczór, doskonałą zabawę, muzykę taneczną i wyśmienitą kuchnię!

Początek o godzinie 20:00. Pary wirować będą w tańcu zarówno w rytmie „złotych przebojów”, jak i przy rytmach współczesnych.

Dla Państwa do godz. 4.00 grać będzie DJ: Arek Nowak.

Bal Andrzejkowy

Mamy ogromny zaszczyt zaprosić Państwa na niezapomniany,  Bal Andrzejkowy w Dworku Białołęka  mieszczącym się na terenie Zielonej Białołęki  w sobotę 26.11.2022r.
 
Tegoroczny Bal pragniemy świętować z Państwem , przy świetnej muzyce, przy wybornym menu pod czujnym okiem naszego Szefa Kuchni, obsługiwani przez profesjonalną obsługę kelnerską.
 
W cenie balu m.in: 4 dania serwowane, zestaw przystawek zimnych, bufet deserowy, napoje zimne bez limitu.
 
Zostawiamy Państwu otwarte drzwi w kwestiach alkoholu. Pośród tak wielu gustów, zachęcamy Państwa do przyniesienia / bez dodatkowej opłaty/ własnego wybranego trunku.
Bal tylko dla osób dorosłych.
 

Początek o godzinie 20:00. Pary wirować będą w tańcu zarówno w rytmie „złotych przebojów” ,jak i przy rytmach współczesnych.

 Dla Państwa do godz. 4:00 grać będzie D-J :Arek Nowak

Cena regularna   – 440 zł PLN za parę.

Miejsca na sali są ograniczone

Cena regularna   – 440 zł PLN za parę, przy rezerwacji powyżej 25 os -420 zl za parę.

Wegetarianie – na życzenie przygotujemy wyjątkowe gorące danie wegetariańskie/wegańskie – przy wcześniejszym mailowym zamówieniu.

W sprawie rezerwacji prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy.

Biuro sprzedaży Dworek Białołęka ul. Białołęcka 281 Warszawa

Telefon na recepcję: 602274531

email: m.kowalczyk@dworekbialoleka.pl

Informacje dodatkowe:

Ułożenie stołów: Rezerwacje 2-4-6 osobowe będą łączone z innymi rezerwacjami.
 
Rezerwacja /opłata za cały bilet/ możliwa w recepcji oraz poprzez wpłatę na rachunek bankowy:
96 1160……./podajemy go telefonicznie po sprawdzeniu dostępności miejsc/
 
Tytułem : Zadatek-Bal ostatkowy rok 2022 imię i nazwisko nazwisko osoby na którą będzie rezerwacja stolika
 
Oferta bezzwrotna – w przypadku rezygnacji z balu nie zwracamy wpłaconego zadatku.
 
Jednocześnie informujemy, iż w przypadku wprowadzenia obostrzeń sanitarnych związanych z COVID-19 uniemożliwiających organizację balu wpłacone przez Klientów środki zostaną zwrócone.

Menu

Dania ciepłe – serwowane przez kelnerów

godz. 20:35

  • krem z białych warzyw z grzanką
  • medaliony w sosie koperkowym, purre  ziemniaczane z koperkiem,
    bukiet surówek-czerwona kapustka,wiosenna

godz. 23:30

  • leczo warzywno-mięsne

godz.2:00

  • żur z jajkiem

Zimna Płyta – na stołach

  • schab po warszawsku
  •  wrapy mięsne i wege
  • kęski z dipami
  • ślimaczki z ciastem francuskim
  • mix jajek z różnokolorowymi farszami
  • śledzik w dwóch odsłonach
  • kiełbaski w cieście francuskim
  • sałatka ravioli
  • sałatka z zielonym ogórkiem

Napoje

  • kawa,herbata -w formie bufetu

Na stołach:

  • woda gazowana, niegazowana
  • sok pomarańczowy, jabłkowy
  • napoje gazowane koncernu Coca-Cola

Ciasta

  • szarlotka 
  • sernik wiedeński
  • ciasto marchewkowe
  • w-zka

Dodatkowo

  • deska serów