Zapewniamy miły wieczór, doskonałą zabawę, muzykę taneczną i wyśmienitą kuchnię!

Początek o godzinie 20:00. Pary wirować będą w tańcu zarówno w rytmie „złotych przebojów”, jak i przy rytmach współczesnych.

Dla Państwa do godz. 4.00 grać będzie DJ: Rafał Iskra.

Podczas Balu zapewniamy:

  • W cenie cztery dania gorące, dziesięć rodzai przystawek, ciasta, napoje bezalkoholowe,
  • zostawiamy Państwu otwarte drzwi w kwestiach alkoholu.

     

Zachęcamy Państwa do przyniesienia, bez dodatkowej opłaty, własnego wybranego trunku.

Wegetarianie – na życzenie przygotujemy wyjątkowe gorące danie wegetariańskie/wegańskie – przy wcześniejszym mailowym zamówieniu.

Cena regularna – 440zł PLN za parę.

Miejsca na sali zostały ograniczone z powodu pandemii

Cena zaproszenia na Złotą Imprezę Sylwestrową wynosi 340 zł od osoby.

Od 1 grudnia cena będzie wynosić 350 zł/os.

Złote akcenty stroju mile widziane.

W sprawie rezerwacji prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy.

Biuro sprzedaży Dworek Białołęka ul. Białołęcka 281 Warszawa

Telefon na recepcję: 602274531

email: m.kowalczyk@dworekbialoleka.pl

Informacje dodatkowe:

Ułożenie stołów: Rezerwacje 2-4-6 osobowe będą łączone z innymi rezerwacjami.

Rezerwacja /opłata za cały bilet/ możliwa w recepcji oraz poprzez wpłatę na rachunek bankowy:
96 1160……./podajemy go telefonicznie po sprawdzeniu dostępności miejsc/

Tytułem : Zadatek-Bal ostatkowy  rok 2021/2022 imię i nazwisko nazwisko osoby na którą będzie rezerwacja stolika

Oferta bezzwrotna – w przypadku rezygnacji z balu nie zwracamy wpłaconego zadatku.

Jednocześnie informujemy, iż w przypadku wprowadzenia obostrzeń sanitarnych związanych z COVID-19 uniemożliwiających organizację balu wpłacone przez Klientów środki zostaną zwrócone.

Menu

Dania ciepłe – serwowane przez kelnerów

godz. 20:15

  • zupa złocisty rosół z uszkami
  • dewolaj, opiekane ziemniaczki, bukiet surówek

godz. 23:00

  • leczo warzywno-mięsne

godz.1.30

  • staropolski żur z jajkiem i kiełbasą

Zimna Płyta – na stołach

  • szynka ze szparagą ./szynka z sałatką jarzynową
  • pasztet z żurawiną
  • roladki z łososia
  • koreczki z  apetycznym pierożkiem ravioli i salami
  • mix jajek z różnokolorowymi farszami
  • śledzik w dwóch odsłonach
  • pomidory z mozzarellą
  • wariacje z szynką parmeńską,
  • sałatka-grecka

Napoje

  • kawa,herbata -w formie bufetu
  • napoje gazowane koncernu Coca-Cola.

Na stołach:

  • woda gazowana, niegazowana
  • sok pomarańczowy, jabłkowy.

Ciasta

  • szarlotka z bezą
  • sernik wiedeński
  • ciasto marchewkowe
  • fale dunaju

Dodatkowo

  • filetowane owoce
  • deska serów